Νέο Ibiza
Νέο Ibiza SC
 
   Ο Όμιλος Βενέρη   
 Ο όμιλος Βενέρη ξεκίνησε το έτος 1995 με την σύσταση της Εμμ. Βενέρης  Α.Ε. η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την διανομή και εμπορία Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ της εταιρίας DAEWOO. Η δραστηριότητα της εταιρίας ξεκίνησε τον Μάρτιο το ιδίου έτους.
 Η φιλοσοφία, η δομή και η οργάνωση έδωσαν την δυνατότητα στην εταιρία Εμμ. Βενέρης Α.Ε. να διεισδύσει ταχύτατα στην τοπική αγορά με ένα αρκετά ικανοποιητικό μερίδιο. Από τον Μάρτιο του 1999 η εταιρία στεγάζεται σε δικό της ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 1600 τ.μ. έχοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της 21 άτομα, δημιουργώντας μια από τις πλέον αξιόλογες κάθετες μονάδες αυτοκινήτου σε ολόκληρη την Κρήτη.
 Η Εμμ. Βενέρης Α.Ε., με την εμφάνιση των Προτύπων της σειράς ISO 9000 προχώρησε στην εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9000:2000.
Το έτος 2004 η Εμμ. Βενέρης Α.Ε.  επεκτείνει τις δραστηριότητές τις και στην αντιπροσώπευση των αυτοκινήτων της εταιρίας SSANGYONG εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στον χώρο του αυτοκινήτου.
Τον Ιανουάριο του 2005 η εταιρία γίνεται αποδέκτης της νέας τάξης πραγμάτων που επιβάλει η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρίας παραγωγής από DAEWOO που ήταν μέχρι τότε σε CHEVROLET στο εξής. Η αλλαγή αυτή σε συνδυασμό με τον εμπλουτισμό της γκάμας των μοντέλων, άνοιξαν νέους δρόμους ανάπτυξης.
Η Εμμ. Βενέρης Α.Ε., με την ήδη δεκαετή και πλέον πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου, τον Αύγουστο του 2006 αποφασίζει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές της στον χώρο αντιπροσωπεύοντας επιπλέον και τα αυτοκίνητα της εταιρίας NISSAN στην πόλη του Ηρακλείου κατακτώντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στην ντόπια αγορά αυτοκινήτου.
seat  seat  seat
Ο όμιλος εταιριών Βενέρη, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς, και έχοντας υπόψη την συνεχή αύξηση του ενδιαφέροντος στη ζήτηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποφασίζει τον Φεβρουάριο του 2007 στην ίδρυση εταιρίας με τον διακριτικό τίτλο Εμμ. Βενέρης Ε.Π.Ε. AUTOKRHTH.
Η νέα εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προβάλλοντας μια αξιόλογη γκάμα μοντέλων από σχεδόν όλες τις διαθέσιμες μάρκες της αγοράς σε ένα κομβικό, ιδιόκτητο εκθεσιακό
SEAT Βενέρης Εμμ. Α.Ε.

Διεύθυνση Έκθεσης και Συνεργείου: Λ.62 Μαρτυρων 506
Τηλ. 2810 319001 , Fax. 2810 316312


 

 
By Cretasoft